Contact

buma_logo_rgb_white_1.png
BumaStemra regelt de rechten van componisten, tekstschrijvers en uitgevers. Zij krijgen van BumaStemra geld als hun muziek openbaar gedraaid wordt of live gespeeld wordt.
logo-stichting-norma.png
NORMA regelt de rechten van muzikanten. Zij krijgen van NORMA geld als hun muziek te horen of te zien is op televisie. NORMA regelt ook rechten van andere uitvoerende kunstenaars, zoals (stem)acteurs, cabaretiers en dansers.
sena-logo_wit.png
Sena regelt de rechten van muzikanten en producenten. Zij krijgen van Sena een vergoeding als hun muziek in het openbaar gedraaid wordt.

Contact

Wij geven masterclasses muziekrecht bij verschillende muziekopleidingen. In een interactieve sessie gaan wij ervoor zorgen dat jij weet waar je recht op hebt. Daarnaast zijn we met panels aanwezig op grotere muziekevenementen zoals Eurosonic Noorderslag, BumaNL, No Mans Land, ADE en de Muzikantendag. Een special guest gaat in gesprek met Sena, Buma/Stemra en NORMA. Muziekrecht saai? Wij brengen je met Music Rights on Tour op andere gedachten! Ook interesse in een masterclass of panel? We komen graag met je in contact. Je kunt ons mailen via info@musicrightsontour.nl

Een initiatief van

Ook interessant

Neem contact op FAQ