Panel Muzikantendag, 7 mei 2022

Share

Panel Muzikantendag, 7 mei 2022

Vandaag mogen we weer naar de Muzikantendag, te gek! We komen hier al sinds de start van Music Rights on Tour met heel veel plezier. De organisatie is altijd top en de doelgroep past helemaal bij het profiel van onze rechthebbenden. We kunnen hier veel mensen op één dag bereikbaar, dus de Muzikantendag is altijd een zinvol evenement om bij te zijn!

Heerlijk dat we ook weer eens fysiek op pad kunnen, na twee jaar af en aan in lockdowns. Zoals ook de laatste keer voor de Covid-pandemie, stelt de Muzikantendag het gehele theehuis op 1e verdieping beschikbaar voor Music Rights on Tour. We zijn dan ook met een groot team: meerdere collega’s van de servicedesk/ledenservice zijn de hele dag aan de slag de stand te bemannen/bevrouwen. De sfeer is vanaf het begin geweldig: iedereen heeft er zin in, we hebben veel nieuwe gadgets, zijn met een top-team en zelfs de directie van Buma/Stemra en Sena komen even langs vandaag. Bij de stand werden vragen beantwoord door onze collega’s aan de bezoekers: we hadden veel aanloop en hebben weer veel nieuwe muzikanten op weg kunnen helpen. 

Deze editie van de Muzikantendag was gelijk de vuurdoop voor ons panel in de nieuwe stijl: de flipover sessie! Hierbij worden de vragen die in het publiek leven opgehaald en allemaal behandeld en beantwoord. Iedereen gaat daardoor met een flinke dosis aan kennis weer de zaal uit. Daarnaast zijn we blij dat ook NORMA, nadat zij eerder even een stapje terug moesten doen, ook weer aanwezig is. De eerste keer dat Djéva van NORMA bij ons panel aansluit en ze deed het werkelijk waar fantastisch! 

Het was een groot succes en het aantal vragen was nog groter. Zeker voor herhaling vatbaar. De opkomst was heel mooi, wat een heerlijke en gezellige dag was dit. Tot volgend jaar!

Share this article

Een initiatief van

Ook interessant

Neem contact op FAQ