Panel inJazz met Susanne Alt, 23 juni 2022

Share

Panel inJazz met Susanne Alt, 23 juni 2022

Het was een bloedhete zomerdag in het mooie Rotterdamse op de dag van ons panel bij Injazz. Dit heeft vast zeker invloed gehad op het aantal aanwezige gasten, wat voor ons helaas een beetje tegenviel.

Injazz wordt gehouden op een nieuwe locatie dit jaar, en wat voor een! Verhalenhuis Belvedere, een prachtpand met een bijzondere geschiedenis. 

We hebben een flipover sessie gedaan en eerst de vragen uit het publiek opgehaald. En vragen waren er, ondanks het wat mindere aantal gasten, gelukkig wel volop! En wat een mooie en goeie vragen waren dat. Susanne heeft breeduit kunnen vertellen over haar ervaringen in de muziekwereld – Susanne zet breed in voor de industrie op meerdere fronten - en hoe zij het administratieve gedeelte aanpakt, zodat ze geen geld liet liggen. 

Na ons panel zijn we buiten op het terras in het zonnetje gaan zitten, waar we nog door een aantal gasten werden aangesproken voor een paar laatste vergeten te stellen vragen. Ook hebben we wat aanwezigen die zich niet 100 % bewust zijn van onze muziekrechten gestimuleerd nog even contact op te nemen, zodat we hen op een later moment ook nog kunnen informeren. 

Al met al een mooie middag!

Share this article

Een initiatief van

Ook interessant

Neem contact op FAQ