Panel Buma NL met René Karst, 10 oktober 2022

Share

Panel Buma NL met René Karst, 10 oktober 2022

Na 2 jaar geen Buma NL te hebben mogen beleven, keken we er heel erg naar uit met een flinke club collega’s naar BUMA NL te gaan. Eindelijk weer!

Vandaag zijn we niet alleen aanwezig met een stand, we hebben ook een panel en daarnaast nog wat speeddatesessies bij Meet The Pro’s. Een mooi gevulde dag! Het was bij aankomst even zoeken naar een geschikt plekje voor onze stand, maar uiteindelijk stonden we iets nadat de deuren open gegaan zijn klaar met een aantal collega’s van zowel Buma/Stemra, NORMA en Sena om alle vragen te beantwoorden aan de deelnemers die meer informatie zouden wensen vandaag.

Om 14.45, een kwartier eerder dan gepland, begon ons panel in de Hertz. Er waren zo’n 60-tal deelnemers, maar door de grootte van de zaal oogde het helaas toch wat leeg. Vandaag hebben we René Karst bereid gevonden om aan te sluiten bij ons panel, wie zelf ook een aantal vragen voor ons had. Ook kwamen er wat kritische vragen vanuit het publiek.

Na het panel hadden we nog wat speeddates gepland. We hadden volle drukte verwacht, maar vanwege afmeldingen door ziektes was het wat minder druk. Gelukkig hebben we bij de borrel wel nog veel mensen kunnen spreken en volop kaartjes uitgedeeld, hopelijk kunnen we dus op een later moment alsnog wat deelnemers verder op weg helpen! Binnen het genre volksmuziek hebben we nog veel te bereiken, we gaan eens goed brainstormen hoe we dat aan kunnen pakken. Voor een volgende keer weer!

Share this article

Een initiatief van

Ook interessant

Neem contact op FAQ