Opname podcast Brood en Spelen met Celine Cairo, 14 juni 2022

Share

Opname podcast Brood en Spelen met Celine Cairo, 14 juni 2022

Vandaag een hele bijzondere sessie! In samenwerking met GRAP Amsterdam gaan we een opname maken voor een Podcast, waarin we ook de aankondiging voor onze nieuwe website meenemen. Voor ons was dit de eerste keer dat we een opname voor een Podcast hebben gedaan, dus we waren best een beetje zenuwachtig. 

Onze host Lars had alles enorm goed voorbereid en loodste ons er geweldig doorheen. Celine was fantastisch, heeft op alle vragen een heel goed antwoord kunnen geven en het was duidelijk dat zij een schat aan kennis en ervaring mee had genomen. 

We hebben veel kunnen bespreken, zijn uitgebreid ingegaan op het auteursrecht en het naburige recht. Ook onze organisaties zijn uitgebreid besproken, naast de totstandkoming van ons gezamenlijke project Music Rights en Tour en de ontwikkelingen die we sinds 2019 doorgemaakt. Sinds kort hebben we veel nieuwe teamleden, en het enthousiasme om te zorgen dat onze doelgroep weet hoe het precies werkt met muziekrechten is groter dan ook. We willen maar wat graag dat niemand geld laat liggen en dat iedereen krijgt waar hij of zij recht op heeft! We hopen dat onze podcast veel muzikanten, producenten, auteurs, uitgevers en vele anderen zal gaan bereiken!

Wat een leuke avond, waarbij we hopelijk iedereen weer iets meer wegwijs hebben kunnen maken in de wereld van naburig- en auteursrecht.

Beluister de Brood en Spelen podcast met Music Rights on Tour en Celine Cairo (#23) via jouw favoriete platform>>

Share this article

Een initiatief van

Ook interessant

Neem contact op FAQ