Music Rights on Tour @ No Mans Land

Share

Music Rights on Tour @ No Mans Land

Datum: 24 november 2021
Locatie: Online
Moderator: Martijn Crama
Sprekers: Silvia en Esther
Gastspreker: Donda Nisha (Daan Ligtvoet)

Voor de 2e keer vond No Mans land online plaats. Fijn dat het op deze manier kan, maar natuurlijk kijken wij met weemoed terug naar de fysieke edities in TivoliVredenburg, wat waren dat mooie dagen!

Eerder op de dag hebben we al speeddates gehad die erg leuk waren. Al valt het niet mee om in 10 minuten zowel Buma/Stemra als Sena uit te leggen, het beginnetje ligt er. We verwijzen alle deelnemers van de speeddates door naar onze fijne collega’s bij de servicedesk/ledenservice voor meer vragen.

Iets na 15.00 is het dan tijd voor ons online panel. We zijn blij dat Donda Nisha het publiek wil inspireren met zijn kennis er ervaring! Daan is een leuke verteller die, ondanks zijn jonge leeftijd, een bak aan ervaring heeft. Hij vertelt over zijn samenwerking met Snelle en de successen die hij heeft gehad met de hits ‘Reünie’en ‘Smoorverliefd’. Hier en daar vullen Esther en Silvia het verhaal aan met weetjes over de muziekrechtenorganisaties. Er komen een paar vragen uit het publiek, een stuk minder helaas dan vorig jaar met Fresku, maar we hebben begrepen van de organisatie dat dit overal speelde. Het publiek lijkt een beetje online moe te zijn, wat we ons heel goed kunnen voorstellen: wij hebben ook veel liever fysieke sessies.

Het was een mooie dag, No Mans Land was perfect georganiseerd en Daan heeft weer mooi gesproken. Op naar de volgende!

Share this article

Een initiatief van

Ook interessant

Neem contact op FAQ