Masterclass @ Rotterdam Academy

Share

Masterclass Music Rights on Tour

21 september 2021

Vandaag was de eerste keer dat we onze nieuwe presentatie in de nieuwe opzet gegeven hebben. Met onze vernieuwing in het logo, de bouw van de website en de nieuwe presentatie zijn we klaar voor een nieuwe start van de masterclasses!

Deze eerste keer konden we terecht bij Lynsay Daan, Kerndocent Economisch domein. Toevalligerwijs was Lindsay ook diegene bij wie we onze allereerste presentatie gehouden hebben! Hij leidde de groep goed en leuk in, waardoor we – met toch een beetje zenuwen – van start konden gaan.

Bij de nieuwe presentatie staat de weg naar het maken van een track meer centraal, we zijn blij dat we niet meer zulke informatie op hoeven te stampen zoals we voorheen deden. Met wat vragen leerden we de groep kennen en gingen we van start.

Het was een ontzettend leuke en veelzijdige groep, die om verschillende redenen deelnam aan de masterclass. We kregen hele goede vragen vanuit de groep, het was duidelijk te merken dat de materie ze interesseerde. Ze waren nog niet heel bekend met onze organisaties, maar de verwachting is dat ze zich na deze masterclass wel zullen gaan inschrijven bij één of meerdere van onze organisaties.

Ondanks dat het voor ons de eerste keer was en we dus nog een beetje zoekende waren, hebben we de indruk dat het goed verliep. We zijn in totaal ruim 1,5 uur met deze groep in gesprek geweest, zo leuk! Bij afsluiting van de masterclass kregen we veel mooie dankwoorden van de groep en hebben we nog uitgebreid nabesproken met Lindsay, wie ons altijd opbouwende kritiek en feedback geeft.

We zijn erg blij met zijn betrokkenheid bij ons project, en kijken uit naar de volgende keer dat we bij een groep van Lindsay terug zullen komen!

Share this article

Een initiatief van

Ook interessant

Neem contact op FAQ