Music Rights on Tour College - Albeda College Rotterdam

Share

Music Rights on Tour College - Albeda College Rotterdam

Datum: 25 november 2021
Naam: Masterclass Dox @ Albeda College
Leerjaar : 1e en 2e jaars
Sprekers MRoT: Esther en Silvia

Jaaaa! We mogen vandaag eindelijk weer eens een fysieke masterclass geven, wat heerlijk!

We reizen af naar Rhoon om 2 masterclasses te geven. We komen aan bij Albeda College, waar we bij binnenkomst gelijk een geweldig zaaltje betreden met een flink podium met allemaal instrumenten, een bar en een boel tafels en stoelen. Het is de aula van de opleiding gecombineerd met een concertzaal, geweldig.

Nadat we hartelijk ontvangen zijn door Wouter Mutse, gaan we van start met een groep 2e jaars. Hiervan is een deel fysiek aanwezig en ook een deel online. We gaan van start met onze nieuwe presentatie, op het podium, met microfoons aan, even het artiestengevoel😊. Het is even spannend omdat we deze nieuwe presentatie nog niet eerder zo live voor een groep hebben gegeven, maar we slaan ons er goed doorheen. Er kwamen goede vragen uit de zaal, de studenten hadden al enige kennis en enkelen stonden ook al ingeschreven bij onze organisaties. De eerste presentatie ging goed, door naar de volgende!

Bij de volgende groep, de 1e jaars, hebben we een volle bak: bijna iedereen is fysiek aanwezig. Ook hier kregen we veel vragen, meer nog dan bij de eerste groep, en goede vragen ook! We kregen de volle aandacht, mooi te zien dat zo’n jonge groep (tussen de 16 en de 21!) al zo geïnteresseerd en gemotiveerd is. We hebben veel verteld, ook gelachen en na 1,5 uur sloten we ook deze sessie af. Het was een groot plezier in Rotterdam te zijn, we hopen hier zeker nog eens terug te komen! Zoals Wouter al zei: onderwijs zit hem in de kracht van de herhaling.

Dus een volgende keer als we hier zijn hopen we dan ook dat iedereen ingeschreven zal zijn en dat we misschien zelfs al een vergoeding hebben mogen betalen aan één of meerdere studenten!

Share this article

Een initiatief van

Ook interessant

Neem contact op FAQ