Panel EuroSonic Noorderslag met Glen Faria, 19 januari 2022

Share

EuroSonic Noorderslag met Glen Faria, 19 januari 2022

Helaas konden we dit keer vanwege de lockdown wederom niet naar Groningen. Ontzettend jammer! Wel zijn we heel blij dat we de kans krijgen om online wat kunnen organiseren. 

Dit keer een wat andere aanpak dan een panel: we hebben een geweldige quiz gemaakt. Lang leve Kahoot en het niet-standaard-achtergrondmuziekje!

We hebben het genoegen dat Glen Faria zal aansluiten bij deze quiz. Zo blij mee, want Glen is een heerlijk praatgraag gezellig mens 😊 Martijn is naast een goede moderator bij onze panel ook een geweldige quizmaster. Hij vraagt de vuren op het publiek af en maakt het erg leuk en spannend. 

Na iedere vraag volgt er een korte toelichting: Esther verteld zo nu en dan hoe het bij auteursrechtenorganisatie Buma/Stemra precies werkt, Silvia verteld over naburige rechtenorganisatie NORMA en Sena en Glen zorgt voor vermakelijke aanvullingen uit het oogpunt van de artiest.

We hebben Bol.com bonnen beschikbaar voor diegene die op de 3e plaats eindigt, ook voor nummer en natuurlijk voor nummer 1. De winnaar blijkt bijna alle vragen goed te hebben, maar vanwege zijn vak als entertainment advocaat was dat ook niet gek. 

De sfeer was goed, heel vrolijk en enthousiast en we kregen de nodige appjes en zelfs nieuwe aanvragen na deze sessie. Superleuk! Uiteraard hopen we volgend jaar weer gewoon fysiek aanwezig te kunnen zijn. Bedankt ESNS!

Share this article

Een initiatief van

Ook interessant

Neem contact op FAQ