College Wisseloord Academy met Glen Faria, 16 februari 2022

Share

College Wisseloord Academy met Glen Faria, 16 februari 2022

Samen met Glen Faria mochten we een avond verzorgen voor de studenten van Wisseloord Academy, in de altijd gezellige Wisseloord Studio’s. 

We beginnen de avond met een masterclass, waarin we de deelnemers klaar stomen in de wereld van muziekrechten. Dit keer in het Engels, dus dat is weer even wennen! We hebben het al vaker gedaan, maar toch altijd even schakelen. Maar we brengen het er goed vanaf, al dan niet met hulp van studenten die ons soms de juiste woorden die we zoeken in het Engels toe roepen. 

Na de masterclass een korte pauze, en dan gaan we door naar de Q&A met Glen Faria. Martijn heeft weer een aantal mooie vragen voorbereid, welke Glen met zijn enorme kennis en ervaring en door een fantastisch verhaal er omheen kon beantwoorden. Wat een verteller is Glen toch, geweldig! Silvia en Esther sprongen bij op het moment dat er behoefte was aan meer verdieping op het gebied van naburig- en auteursrecht, maar hadden zelf ook de nodige vragen aan Glen. Het was echt super!

We hebben deze avond afgesloten met onze muziekrechtenquiz, waarbij ook dit keer bol.com bonnen te winnen waren. Deze werden met veel enthousiasme door de aanwezige studenten ontvangen, en na de nodige strijd met een uiteindelijke winnaar hebben we deze avond gezellig afgesloten.

Share this article

Een initiatief van

Ook interessant

Neem contact op FAQ