College Rijnijssel, 30 juni 2022

Share

College Rijnijssel, 30 juni 2022

Vandaag mogen we voor het eerst van MRoT naar Rijnijssel in Arnhem, superleuk! We kwamen mooi op tijd aan in Arnhem en dat was maar goed ook: blijkbaar hadden we niet het juiste adres! Haha dat was wel bijzonder, om op een totaal lege school aan te komen… Gelukkig verwees iemand die er nog toevallig rond liep ons door. We kregen onze contactpersoon ook niet te pakken en vreesden dat we niet op tijd op de nieuwe locatie zouden zijn, maar dat is gelukkig alsnog goed gekomen. Wat een locatie trouwens, heel gaaf!

We begonnen met een klas van zo’n 20 studenten, vrijwel allemaal singer-songwriters, maar in de loop van de masterclass kwamen er nog meerdere studenten binnen lopen. Het waren een leuke aanwezige groep, ze lieten veel van zich horen en er werden zelfs vragen gesteld die we nog niet eerder hadden gehad. De presentatie ging goed, we kijken er tevreden op terug. 

Bij de quiz kwamen we er achter dat er een foutje in stond, wat stom! En wat een goede groep dat zij dit ontdekten :) Het was echt een spannende strijd, altijd leuk dat enthousiasme en fijn weer blij gezichten te hebben met een Bol.com bon. 

Na afloop van de masterclass laten we nog wat extra gadgets achter: die dag blijkt ook de diploma-uitreiking te zijn, kunnen ze de geslaagden nog wat blij maken met een leuk pakketje. Tevens spreken we af dat we volgend jaar graag weer terug komen. 

Het was een leuke middag in Arnhem, tot een volgende keer!

Share this article

Een initiatief van

Ook interessant

Neem contact op FAQ