College Inholland Conservatorium, 29 april 2022

Share

College Inholland Conservatorium, 29 april 2022

Vandaag mogen we voor het eerst naar het Inholland Conservatorium Haarlem, te gek! En het geweldige is dat het ook weer fysiek mag, wat hebben we dat toch gemist de afgelopen jaren. Zo leuk om weer voor de groep te staan. 

Het was allemaal top geregeld: 2 parkeerplaatsen op onze naam, lesgeven in een concertzaaltje met een volledige backline en een dikke PA en een prachtig groot scherm. Gelukkig was er ook hulp om onze presentatie en de quiz aan de praat te krijgen, want al snel kwamen we er achter dat onze laptops streng beveiligd zijn vanwege alle data die op onze laptops staan. Een gewone Wifi blijkt soms dus even lastig. 

We begonnen de presentatie gewoon kletsend, maar gelukkig kreeg onze steun en toeverlaat van het Conservatorium alles alsnog aan de praat. We hadden een hele leuke groep, ze waren heel enthousiast en stelden onwijs goede vragen. Uiteindelijk hebben we er langer over gedaan en meer tijd ingenomen van de studenten dan ingepland, maar aangezien ze zo enthousiast waren hebben we niet het idee dat dit heel erg was. We sloten af met de quiz en hebben weer iemand gelukkig kunnen maken met een Bol.com bon, altijd leuk.

Inholland Conservatorium was top, hopelijk kunnen we volgend jaar weer terug! 

Share this article

Een initiatief van

Ook interessant

Neem contact op FAQ